sábado, 29 de marzo de 2014

Espectacular diorama del setge de 1714, reclam central del Barnaclick'14

La mostra de Barnaclicks  té aquest any un diorama impresionan del setge de 1714 on es mostra l'espectacular batalla amb molt de detall i cura, sobretot edificis com la catedral de Santa Maria del Mar, el monestir de Santa Clara, Sant pere de les Puelles i la Torre de Sant Joant al bell mig de les muralles.



El diorama no representa només els fets del 11 de Setembre, és més aviat com un auca que representa diferents moments del setge. També es pren algunes llicencies perque l'obra resulti més atractiva, no preten ser históricament exacte, és una recreació per als nens.





El diorama medeix uns noranta metres quadrats i conta amb més de 2.000 figures representant aquesta enorme panorámica. A més a més, han calgut tres mesos de planificació y més de trenta-sis hores de muntatge amb un equip de dotze persones






La fira BarnaClick se celebra al Poble Espanyol de Barcelona del 29 de març al 6 d'abril, tot i que només el caps de setmana hi ha venda i activitats. El preu és de 4 euros per adults residents a Catalunya i gratuïr per als menors de 12 anys.


Web de referéncia: Nació digital
Més informació: bcn.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario